söndag 13 december 2009

Tiden går fort

Ja nu är valparna över 2 veckor gamla och dom gör nya framsteg varje dag. Dom ser bättre och bättre och hör även vissa ljud nu.

Det så roligt att se vad dom gör för framsteg. Just nu så håller dom på att försöka stapla runt lite, vissa gånger går det jättebra medan andra gånger så ramlar dom bara omkull. sååå himla mysigt att se.

Avmaskningen i torsdags var ingen höjdare, dom måste definitivt tro att jag är någon elak tant som ger dom den där skiten.

Amon har flyttat till en ny fodervärd här i stan nu och det fungerar alldeles utmärkt. Han har även bytt namn till Anton så det har blivit en helt ny start för honom vilket jag tror är jättebra. Han bor även med en annan hund och även en katt.

Han ska snart paras nu med Moa, det kommer bli sååå fina bebisar så. Bara hon behagar att löpa snart så hehe. Hon verkar vilja fira både jul och nyår innan hon tänker löpa, eller ja hon kanske vill ha fyrverkerier samtidigt som hon parar :)

Annars så börjar det närma sig att valpköpare kan komma och hälsa på nu oxå vilket är jätteroligt.

Nästa vecka så är det dags att handla dom sista julklapparna, storhandla inför julen och även baka så det lär nog bli fullt ös hela veckan....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar