onsdag 6 januari 2010

Valparna har blivit 6 veckor nu

Tiden går fort när man har valpar, det finns nog med saker att hänga fingrarna i om man säger så hehe. Dom utvecklas för fullt nu och har fått en egen vilja om hur dom vill ha det :) Alla valpar förutan en är nu tingade och kommer komma till underbara hem. Det känns både skönt och tryggt för mig.

Denna vecka så är det dags för avmaskning och kloklippning så efter det så lär dom väl inte tycka om mig mer kan jag tro. Än så länge så tror dom att jag är mat tanten bara hehe.

Den som är kvar är lilla Delko, en lugn och go kille som tycker om att leka med sina syskon och som är jättelugn om han får vara i knät på matte.

Annars så har jag tagit bort gästboken för en tid framöver eftersom det finns några människor som inte kan acceptera ett nej. Jag får en massa negativa saker i min gästbok och trots att jag sagt till flera gånger att dom måste sluta skriva så ger dom sig inte utan bara fortsätter.

Ett par som verkligen inte är seriösa och enbart skriver i allas gästböcker och tror att man ska sälja hundar genom den. Den ena är värre än den andra och dessutom hittar på en massa saker om sig själva och ljuger.

Jag har i flera dagar tänkt att jag ska försöka ta några bilder på valparna ute men det är alldeles för kallt för dom att vistas där. Försöker heller ta några inne även om dom inte blir lika bra. Det kommer nya bilder till alla i loppet av helgen.

/Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar