onsdag 3 mars 2010

Lugnt


I februari så parades Amon med Lapprikets Hermajni och Lapprufsets Diva. Båda två är jättetrevliga hundar. Så nu väntar vi på att det ska komma nåt brunt då förstås hehe.

Hade tänkt ta med mig Fame på utställning nu i slutet på mars men jag avvaktar då hon är ganska så urfälld nu. Det får bli i april istället.

Väntar in Tahras löp oxå, bara för att man går o väntar så verkar hon inte vilja löpa nåt än, hon lär väl dra på det som vanligt kan jag tro.

Detta lär bli Tahras sista kull har jag bestämt och hon kommer även kastreras efter denna kull. Det är min som som har fått henne av mig nu eftersom dem är som ler och långhalm. Så hon kommer finnas kvar hos oss hela tiden.

Ja just det, jag åkte ner till Carina på Plymspireas kennel i början av februari oxå och vi var på Husdjurshälsan i Göteborg och höftledsröngtade 3 hundar ur hennes E kull, där min Ezzi oxå var med. Hennes resultat blev B/A höfter och ögonen blev ppm, iris-iris,måttlig. Så det är ingen fara med tjejen.

Min gästbok är nu öppen igen, får väl hoppas att den kan få vara det oxå då människan verkar ha lugnat ner sig lite. Ja herregud vilka människor som finns. Konstigt hur folk verkar ha svårt att ta ett nej.

Ja annars så händer det väl inte så mkt just nu, går bara i väntar på att det ska komma valpar och att Tahra ska löpa.

/Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar