måndag 28 september 2009

Hemma igen


Jag kom hem igår från Carina. Vi har haft mkt att göra och vi har haft väldigt roligt iallafall. Tack för att jag får stanna hos er när jag är där :)


Annars så kommer Plympireas for Love hem till helgen. Hon kommer stanna här ett tag med oss för att se hur hon fungerar i flocken.


Lägger ut en bild på parningen här oxå, en liggande parning förstås. Ingen kan väl påstå att jag har normala tikar iallafall, den ena hänger som en påse hösäck och den andra vill ligga ner....hehe.


Tahra har nu löpt i en vecka precis så hon är väl snart i höglöp, dock tycker jag att hon inte blöder så mkt som hon har gjort tidigare. Men det kan ju snart ändras. Hon är lugn o go just nu, dock någon mer skällig än annars.


Jag köpte med ett varsit gosedjur till hundarna och dom är iallafall populära. Tahra som annars inte leker så värst mkt ligger oxå med det o tuggar hejvillt hehe.2 kommentarer:

  1. Ja var skulle du annars stanna;-) Alltid välkommen det vet du!!!
    Ja hoppas resan går bra i helgen och att Love kommer hem nu får vi se vad du säger om tjejen!
    Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Klockan du har på Bloggen verkar gå fel för det var ju natt på det inlägget du la in först och nu mitt! Nu är klockan 20.03 men Bloggens inlägg blev kl 11.03!

    SvaraRadera